×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

لیست اخبار صفحه :85
دیدار و گفتگوی رییس مرکز تحقیقات اخلاق و حقوق پزشکی با رئیس دپارتمان اخلاق بهداشت عمومی سازمان بهداشت جهانی

دیدار و گفتگوی رییس مرکز تحقیقات اخلاق و حقوق پزشکی با رئیس دپارتمان اخلاق بهداشت عمومی سازمان بهداشت جهانی

دکتر محمود عباسی –که به عنوان رئیس هیأت اعزامی جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در اجلاس جهانی حقوق کودک سازمان ملل متحد به ژنو سفر کرده بود با پروفسور ابحا ساکسنا – رئیس دپارتمان اخلاق بهداشت عمومی سازمان جهانی بهداشت دیدار و گفتگو کرد. وی در این دیدار و گفتگوی دو ساعته به تشریح وضعیت اخلاق زیست پزشکی در ایران پرداخت و فعالیت دانشگاهها و مراکز علمی آموزشی و پژوهشی در این زمینه را خوب توصیف کرد. وی همگامی و همراهی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و دانشگاههای علوم پزشکی ایران با سازمان بهداشت جهانی و تعمیق مناسبات علمی را ضروری خواند و جایگاه پزشکی جمهوری اسلامی در سطح بین الملل را بسیار برجسته دانست و گفت استقرار برخی دفاتر منطقه مدیترانه شرقی سازمان بهداشت جهانی در ایران حکایت از این واقعیت دارد و دانشگاه متبوع اینجانب ( دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ) در سال های اخیر گام های بلندی در زمینه های مختلف علمی از جمله اخلاق پزشکی برداشته است.

اعتراض رئیس هیأت اعزامی ایران به سازمان ملل در مورد تحریم های دارویی

اعتراض رئیس هیأت اعزامی ایران به سازمان ملل در مورد تحریم های دارویی

دکتر محمود عباسی ـ رئیس هیأت اعزامی جمهوری اسلامی ایران به اجلاس جهانی حقوق کودک سازمان ملل در سخنرانی خود به تحریم های پزشکی و دارویی غرب اعتراض کرد. وی در بخشی از سخنان خود خطاب به رییس کمیته حقوق کودک سازمان ملل گفت: من از ابتدای جلسه دو روزه کمیته که گزارش ادواری جمهوری اسلامی ایران را مورد بررسی قرار می داد منتظر بودم از بین سئوالات متعدد به عمل آمده اشاره ای هم به تأثیرات تحریم های ظالمانه ای که در سالهای اخیر تبعات دردآوری بر روی کودکان کشورم وارد کرده سخنی به میان آید، گرچه مذاکرات هسته ای و برنامه برجام و نتایج آن به زودی منجر به رفع تحریم ها خواهد شد ولی لازم است بدانید که در این سالهای تحریم، بیشترین صدمات ناشی از کمبود داروهای خاص بر کودکان کشورم تحمیل شده و ای کاش کمیته حقوق کودک در کنار سایر سئوالات به این مهم هم توجه می نمود. در عین حال به خوبی آگاهم که کمیته حقوق کودک کاملاً فنی است و خود را از مسائل سیاسی کشورها دور می کند ولی آثار تحریم ها که به نحو عینی و عملی حداقل حقوق دسترسی کودکان مبتلا به سرطان و صعب العلاج به داروهای پیشگیری و درمان را محدود کرد به نظرم فارغ از جنبه های سیاسی هم قابل توجه می باشد.

دکتر محمود عباسی: جهت گیری های کلی بر مبنای مصالح کودکان تنظیم شده است

دکتر محمود عباسی: جهت گیری های کلی بر مبنای مصالح کودکان تنظیم شده است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت دادگستری، محمود عباسی -معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزیر دادگستری و سرپرست هیات اعزامی جمهوری اسلامی ایران برای دفاع از گزارش ادواری حقوق کودک، در دومین جلسه ارائه این گزارش، بر تنظیم شدن رویکردها، سیاستها و جهت گیری های کلی، بر مبنای مصالح کودکان تاکید کرد. عباسی با بیان اینکه ای کاش در بین سوالات متعدد کمیته حقوق کودک سازمان ملل از هیات ایرانی، به تحریم های ظالمانه علیه جمهوری اسلامی ایران در سالهای اخیر اشاره می شد که در اثر این تحریم ها کودکان مبتلا به سرطان و بیماری های خاص، بیشترین لطمات را دیدند و به طور واضح بنیادی ترین حقوق کودکان از سوی قدرت های سلطه گر نادیده گرفته شد و کسی به این تبعیض آشکار اشاره ای نکرد.

 از سوی رییس کمیته حقوق کودک سازمان ملل صورت پذیرفت:تمجید از برنامه های جمهوری اسلامی ایران در حوزه کودک

از سوی رییس کمیته حقوق کودک سازمان ملل صورت پذیرفت:تمجید از برنامه های جمهوری اسلامی ایران در حوزه کودک

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت دادگستری، در دومین روز از جلسه دفاعیه گزارش حقوق کودک جمهوری اسلامی ایران و پس از گزارش اعضای هیات اعزامی کشورمان که در آن به پیشرفت های قابل توجه در زمینه های مختلف اشاره شد، رییس کمیته حقوق کودک در سخنانی به تحولات مثبت ایجاد شده اشاره کرد و اظهار داشت: از فاصله گزارش سال ۲۰۰۵ تا کنون اقدامات ارزنده ای انجام گرفته که قابل تقدیر است. وی همچنین از نمایندگان کشورمان خواست در ادامه فعالیتها، ارتقای حقوق کودک در برخی موارد باقی مانده را نیز در دستور کار قرار دهند.

بهبود وضعیت کودکان نیازمند تغییر نگرش است
معاون وزیر دادگستری:

بهبود وضعیت کودکان نیازمند تغییر نگرش است

معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزیر دادگستری گفت: صرف داشتن قوانین مناسب در کشورها نمی تواند وضعیت را کاملاً بهبود بخشد، بلکه در ابتدای امر باید نگرش ها را تغییر داد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت دادگستری، محمود عباسی، معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزارت دادگستری و سرپرست هیأت اعزامی به کمیته حقوق کودک سازمان ملل ژنو – ۲۰۱۶ در سخنرانی خود در مقر سازمان ملل، بر لزوم تغییر نگرش به منظور بهبود وضعیت کودکان تاکید کرد. متن سخنرانی عباسی به شرح زیر است:

ما در زمینه رشد و کمال عقلی کودک نیازمند تدوین پروتکل علمی مشخص در پزشکی قانونی هستیم.
دکتر عباسی – معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزیر دادگستری

ما در زمینه رشد و کمال عقلی کودک نیازمند تدوین پروتکل علمی مشخص در پزشکی قانونی هستیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت دادگستری، دکتر محمود عباسی – معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزیر دادگستری، روز چهارشنبه در نشست تخصصی تشریح ابعاد ماده 91 قانون مجازات اسلامی که با حضور قضات، وکلا، حقوقدانان و پزشکان قانونی در وزارت دادگستری برگزار شد، گفت : از پزشکی و حقوق همواره به عنوان دو علم ممتاز یاد می شود که علت آن را باید در موضوع آن جستجو کرد. چه شرف هر علم به موضوع آن است و موضوع پزشکی و حقوق نیز از آن جهت که انسان است به آن امتیاز بخشیده و اشتغال به این مناصب تابع شرایط خاصی است. وی با بیان اینکه کسانی که در مسند علم حقوق و پزشکی هستند باید سوگند یاد کنند، در حالیکه در مشاغل دیگر این گونه نیست، ادامه داد : اگر رئیس جمهور یا نمایندگان مجلس هم سوگند یاد می کنند نیز از همین باب است که آنها نیز وکالت مردم را بر عهده دارند.

 از حـقوق پـزشـکـی تا حـقـوق سـلامت

از حـقوق پـزشـکـی تا حـقـوق سـلامت

از حقوق پزشکی چه ‌می‌دانید؟ در خصوص حق متقابل پزشک و بیمار چه؟ مسائلی که روزهای اخیر در جامعه پزشکی روی‌داد، جای خالی موازین و آموزه‌های حقوقی را بیش از پیش خالی نشان‌داد . محمود عباسی، رئیس انجمن علمی حقوق پزشکی ایران است. او به «سپید» می‌گوید؛ باید هرچه سریع‌تر، مبنای مشخصی برای سازماندهی رابطه حقوقی بین پزشک و بیمار تعیین‌شود.

	 معاونت حقوق بشر و امور بین الملل وزارت دادگستری همزمان با فرا رسیدن روز جهانی حقوق بشر، بیانه ای صادر کرد. متن بیانیه به این شرح است:
بیانیه معاونت حقوق بشر و امور بین الملل وزارت دادگستری به مناسبت روز جهانی حقوق بشر

معاونت حقوق بشر و امور بین الملل وزارت دادگستری همزمان با فرا رسیدن روز جهانی حقوق بشر، بیانه ای صادر کرد. متن بیانیه به این شرح است:

بسم الله الرّحمن الرّحیم تصویب اعلامیه جهانی حقوق بشر در ۱۰ دسامبر ۱۹۴۸ از جمله گام های اساسی جامعه بین المللی در جریان حرکت از دولت محوری به سوی فردگرایی است؛ جریانی نشأت گرفته از عصر خردگرایی در مغرب زمین که به دنبال رنسانس، مجال بروز می یابد. اگر تا پیش از این عصر، انسان در اندیشه غربی تا سرحد دندانه های یک ماشین تنزل یافته و مفهوم انسانیّت در اسارت ماشینیسم رنگ می باخت، از این پس به یکباره هدف و معبود واقع می شود و واجد حیثیت ذاتی و کرامت انسانی می گردد. در این فرایند، اعلامیه جهانی نخستین سندی است که مفهوم بشر را با تکیه بر کرامت، حیثیت و ارزش ذاتی او بازتعریف نموده و با تمرکز بر دو اصل بنیادی آزادی و تساوی مدوّن می سازد. پاسداشت سالانه روز تصویب این اعلامیه به منزله روز جهانی حقوق بشر به واقع بزرگداشت گذار از انزوای انسان به اعتلای او در تفکر و اندیشه مغرب-زمین است.

سخنرانی معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزیر دادگستری در روز جهانی ایدز

سخنرانی معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزیر دادگستری در روز جهانی ایدز

دکتر محمود عباسی – معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزیر دادگستری بنا بر دعوت معاون امور بهداشتی وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در روز جهانی ایدز که در سالن همایش های امام جواد علیه السلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد در زمینه حمایت از مبتلایان به ایدز در پرتو آموزه های اخلاقی زیستی و حقوق بشر به ایراد سخنرانی پرداخت.

سومین همایش ملی سلامت معنوی در قم برگزار می شود

سومین همایش ملی سلامت معنوی در قم برگزار می شود

دکتر محمود عباسی- دبیر اجرایی سومین همایش ملی سلامت معنوی در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به برگزاری سومین همایش ملی سلامت معنوی در قم تأکید کرد این همایش به همت گروه سلامت معنوی فرهنگستان علوم پزشکی و مدیریت حوزه علمیه قم در تاریخ 23 و 24 دی ماه سال جاری در سالن همایش های بین المللی مرکز فقهی ائمه اطهار علیهم السلام برگزار می گردد. وی محورهای این کنگره را: - سلامت معنوی و خانواده، - سلامت معنوی و مدرسه، - سلامت معنوی و بهزیستی، - و سلامت معنوی و نظام مراقبت سلامت عنوان کرد و گفت هدف از برگزاری این کنگره در قم ایجاد زمینه تعاطی افکار و آرا و تعامل و هم اندیشی بین علمای دینی و اندیشمندان حوزه سلامت و ارائه آخرین دستاوردهای علمی در این زمینه برشمرد. دبیر علمی گروه سلامت معنوی فرهنگستان با اشاره به دیدار جناب آقای دکتر مرندی – رییس فرهنگستان علوم پزشکی و جناب آقای دکتر عزیزی- معاون علمی و رییس گروه سلامت معنوی فرهنگستان و دیگر اعضای گروه سلامت معنوی با آیات عظام مکارم شیرازی و جوادی آملی و آیة ا... مصباح و آیة ا... فاضل در تاریخ 12/9/1394 تأکید کرد در این دیدارها مراجع معظم و فقهای معزّز بر ضرورت همکاری حوزه و دانشگاه در عرصه سلامت معنوی تأکید نمودند و انتظار می رود پس از این دیدار طلیعه جدیدی در حوزه سلامت معنوی آغاز و بستر مناسبی برای بهره مندی از اندیشه های مراجع دینی در این زمینه ها فراهم گردد.

تنظیمات قالب