×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1393/02/01 - 10:11
  • بازدید : 830
  • تعداد بازدید : 59
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه
روابط عمومی مرکز تحقیقات اخلاق و حقوق پزشکی:

نخستین نشست خبری ریاست دانشگاه در سال 93 به مناسبت هفته سلامت برگزار شد.

روابط عمومی دانشگاه: نخستین نشست خبری دکتر پیوندی رئیس دانشگاه در سال جاری به مناسبت فرارسیدن هفته سلامت با حضور اصحاب رسانه در تالار شهیدبهشتی برگزار شد. دکتر پیوندی در این نشست ضمن آرزوی سالی سرشار از توفیق و سلامتی برای اصحاب رسانه و هموطنان به تبیین برخی از برنامه های سالجاری دانشگاه پرداخت و پیرامون موضوعاتی نظیر هفته سلامت، اجرای طرح تحول سلامت ، میزبانی ششمین جشنواره فرهنگی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور و... توضیحاتی ارایه کرد و به پرسشهای خبرنگاران پاسخ گفت.


 روابط عمومی دانشگاه: نخستین نشست خبری دکتر پیوندی رئیس دانشگاه در سال جاری به مناسبت فرارسیدن هفته سلامت با حضور اصحاب رسانه در تالار شهیدبهشتی برگزار شد.



دکتر پیوندی در این نشست ضمن آرزوی سالی سرشار از توفیق و سلامتی برای اصحاب رسانه و هموطنان به تبیین برخی از برنامه های سالجاری دانشگاه پرداخت و پیرامون موضوعاتی نظیر هفته سلامت، اجرای طرح تحول سلامت ، میزبانی ششمین جشنواره فرهنگی  دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی کشور و... توضیحاتی ارایه کرد و به پرسشهای خبرنگاران پاسخ گفت.



دکتر پیوندی در ابتدا با اشاره به ابلاغ سیاستهای کلان سلامت از سوی مقام معظم رهبری اظهار داشت : در سال جدید اتفاقات خوبی به وقوع پیوسته است که نوید دهنده کاهش مشکلات نظام سلامت است و انشاءا... افزایش رضایتمندی مردم را به دنبال خواهد داشت. مقام معظم رهبری با ابلاغ سیاستهای کلان سلامت در 14 بند طلایی که بسیار جامع و کلی در نظر گرفته شده است، مقوله سلامت جامعه را به صورت همه جانبه  مدنظر قرار داده اند که عملیاتی کردن این سیاستها همکاری و تعامل بین بخشی و فرابخشی  اعضای نظام سلامت و تمامی ارگانهای مربوطه را می طلبد.



رئیس دانشگاه با بیان این که 45درصد جمعیت تهران حدود پنج میلیون و 200 هزار نفر تحت پوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی قرار دارند مسوولیت دانشگاه را در راستای اجرای سیاستهای نظام سلامت سنگین برشمرد و افزود: این دانشگاه با دارا بودن 17 مرکز آموزشی و درمانی ، 12 دانشکده ، 12000 دانشجو و 1300 عضو هیات علمی و 16 هزار پرسنل در عرصه های مختلف فرهنگی ، آموزشی ، درمانی ، بهداشتی ، پژوهشی و... فعالیت می کند و اهداف متعددی را در این عرصه ها دنبال می کند.



وی افزود: در سال گذشته با تلاش مجموعه دانشگاه دستاوردهای متعددی کسب کرده ایم  که کسب رتبه اول تحول اداری و عنوان دستگاه اجرایی برتر تهران در جشنواره شهیدرجایی، رتبه دوم پژوهشی در ESIو رتبه دوم ISCدربین دانشگاههای  علوم پزشکی کشور از آن جمله می باشد.



اجرای طرح تحول نظام سلامت از اوایل اردیبهشت ماه آغاز می شود



دکتر پیوندی با اشاره به برنامه های آتی دانشگاه گفت: مهمترین برنامه ما در سال جدید اجرای صحیح و دقیق طرح هدفمندی یارانه ها و تحول سلامت است که امیدواریم دانشگاه ما با چنین گستره جمعیتی وسیعی که تحت پوشش دارد بتواند به نحو احسن در اجرای این طرح مشارکت کرده و رضایتمندی مردم را کسب کند و بعنوان دانشگاهی پیشرو و پیشگام ایفای نقش کند .



رئیس دانشگاه با ذکر آغاز طرح تحول نظام سلامت از اردیبهشت ماه اظهار داشت: این طرح با اجرای صحیح طرح هدفمندی یارانه‌ها از اوایل اردیبهشت اجرا می‌شود و هدف از آن این است که بیماران بستری شده با بیمه‌های مختلف بیش از 10 درصد از هزینه‌ها (فرانشیز) را پرداخت نکنند و تامین بقیه هزینه های بیماران از محل اعتباری صورت می گیرد که در اختیار دانشگاه گذاشته می‌شود.



وی افزود: البته این پرداخت در مورد بیمارانی که از نظام ارجاع به بیمارستان‌ها فرستاده می‌شوند یا بیمه روستایی دارند پرداخت هزینه‌ها به 5 درصد کاهش می‌یابد و برای بیماران سرپایی که کمتر از  شش ساعت در بیمارستان هستند پرداخت از جیب 30 درصد خواهد بود.



 تشکیل ستاد اجرایی طرح تحول سلامت در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی



 دکتر پیوندی در ادامه گفت: ستادی باعنوان ستاد اجرایی طرح تحول سلامت در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تشکیل شد و همچنین روسای بیمارستان‌ها بعنوان پیشگامان اجرای این طرح توجیه شدند .



وی افزود: امیدواریم با همکاری وزارتخانه و همکاران بتوانیم این طرح را به خوبی اجرا کرده و شرایطی فراهم کنیم که رضایتمندی مردم افزایش یابد.



رئیس دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که در سایر حوزه ها نیز دانشگاه درصدد برداشتن  گامهای بلندی است تا جایگاه جهانی و بین المللی خود را ارتقا دهد خاطرنشان کرد: در پژوهش از جهت تولید انتشارات وضع مطلوبی داریم اما باید پژوهشهای کاربردی ، مراکز رشد و پژوهشهای منجر به تولید فناوری را افزایش دهیم.  در حوزه آموزش نیز  تلاش بیشتری لازم است تا بتوانیم به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر دستیابی به مرجعیت علمی برسیم.



دکتر پیوندی از گسترش برنامه آموزشی مجازی در آینده خبر داد و اظهار داشت : انتظار ما این است که 30 درصد از درسهای آموزشی در دانشکده های ما به این صورت ارایه شود.



راه اندازی بیمارستان جامع در پایتخت توسط دانشگاه



وی با اشاره به پراکندگی مراکز درمانی دانشگاه گفت: همچنان که ریاست جمهوری عنوان کردند زیبنده پایتخت کشور نیست که یک بیمارستان مرجع برای ارایه تمامی خدمات سلامت به مردم نداشته باشد بنابراین در سال جاری در برنامه های دانشگاه در صدد هستیم برای رفع مشکلات نظام سلامت و مردم یک بیمارستان بزرگ( mega hospital) در تهران ایجاد کنیم که بعنوان یک مرکز جامع پیوند اعضا، مرکز جامع قلب و مرکز جامع سوانح و سوختگی به ارایه خدمت بپردازد که این امر همکاری سایر ارگانها و خیرین و... را می طلبد تا بتوانیم در این حیطه گامهای بلندی برداریم.



وی افزود: مقدمات راه‌اندازی این بیمارستان انجام شده با سازمان‌های مرتبط هماهنگی صورت گرفته البته هزینه‌های ایجاد آن بسیار زیاد است و کمک خیرین و سایر سازمان‌ها را می‌طلبد.



ریاست دانشگاه در ادامه به تشکیل پردیس شماره 2 دانشگاه و متمرکز کردن دانشکده ها ، انجام طرحهای جهادی درمانی برای ارایه خدمات سلامت به مردم محروم ، جلب مشارکت مردمی برای ارایه خدمات سلامت ، واگذاری و کاهش تصدی گری در عین افزایش نظارت بعنوان سایر برنامه های دانشگاه  در سال آتی اشاره کرد.



برنامه های هفته سلامت با تاکید برخودمراقبتی



دکتر پیوندی با اشاره به برنامه های متعددی از جمله زنگ سلامت ، برنامه های بهداشتی ، همایش بهداشتی و... که از سوی دانشگاه در هفته سلامت ،هفته اول اردیبهشت اجرا خواهد شد خاطرنشان کرد این برنامه ها در راستای برنامه های وزارت بهداشت خواهد بود و اظهار امیدواری کرد شعار خودمراقبتی برای ارتقای سلامتی در کشور نهادینه شود.



 رئیس دانشگاه در ادامه گفت: در مقوله بهداشت شعار  پیشگیری و خودمراقبتی را دنبال می کنیم و امیدواریم با اجرای این طرح بزرگ ملی دانشگاه ما در خودمراقبتی پیشگام و پیشرو باشد . زیرا گام اول سلامتی خودمراقبتی محسوب می شود و بین 85-65 درصد سلامت را مدیون فعالیتها و اقدامات خودمراقبتی هستیم.



وی افزود: خودمراقبتی کاری داوطلبانه براساس دانش و آموخته افراد می باشد که با خوددرمانی متفاوت است و امیدوارم اجرای خوب این طرح بتواند منجر به ارتقای سلامت جامعه و افزایش رضایتمندی مردم ، مسوولان ، متولیان سلامت و دانشگاه شود.



 رئیس دانشگاه دربخش دیگری از سخنان خود با با تأکید بر اینکه اجرای طرح تحول سلامت نیازمند زیرساخت‌های لازم است گفت: در اواخر سال 92 به تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی و از جمله دانشگاه ما اعتباری با عنوان اجرای طرح تحول سلامت داده شد که سهم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی 50 میلیارد تومان بوده است. البته مطمئنا این طرح عظیم نیازمند میزان بیشتری اعتبار است که امیدواریم تحقق یابد و بتوانیم در اجرای آن موفق عمل کنیم.



دکتر پیوندی با اشاره به مشکلات ناشی از واگذاری داروخانه‌ها اعلام کرد به دنبال ایجاد مرکز داروخانه ای بیمارستانی هستیم که به صورت متمرکز در یک واحد مستقل دانشگاهی ایجاد ‌می شوند تا به آنها نظارت بیشتری داشته باشیم و کمتر دچار چالش شویم.



دکتر پیوندی در خاتمه سخنان خود به برگزاری ششمین جشنواره فرهنگی دانشجویان در شهریورماه به میزبانی دانشگاه اشاره کرد و  آیین نکوداشت پنجاه و پنجمین سالگرد تأسیس دانشگاه  در نیمه دوم سال اشاره کرد که با حضور مسوولان عالی رتبه نظام برگزار خواهد شد و توانمندیهای دانشگاه را در عرصه های مختلف به نمایش می گذارد و فرصتی است برای ارایه توانمندیها، دستاوردها ، توفیقات و زحمات گذشتگانی که برای این دانشگاه تلاش کردند. 


  • گروه خبری : سلامت معنوی
  • کد خبر : 9544
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب