×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1393/09/16 - 15:12
  • بازدید : 1534
  • تعداد بازدید : 57
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

در نظام سلامت باید سلامت معنوی در آموزش پزشکی و ارایه خدمات بهداشتی و درمانی روزمره وارد شود

روابط عمومی دانشگاه: دکتر پیوندی رئیس دانشگاه در افتتاحیه دومین همایش ملی سلامت معنوی اظهار داشت: با توجه به تاکیدات تعالیم اسلام درخصوص معنویت باید با ارایه ایده های جدید برای عینیت بخشیدن به سلامت معنوی در جامعه سردمدار و پیشگام باشیم . دکتر پیوندی در این مراسم ضمن بیان سخنانی اظهار امیداوری کرد برگزاری دومین همایش سلامت معنوی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی منجر به ارایه راهکارهایی برای پررنگ تر شدن سلامت معنوی در جامعه شود . همچنین فرصتی فراهم آورد که در ارایه خدمات درمانی و آموزش پزشکی این مقوله مد نظر قرار گرفته و انشاءا... سلامت معنوی در جامعه نهادینه شود.


روابط عمومی دانشگاه: دکتر پیوندی رئیس دانشگاه در افتتاحیه دومین همایش ملی سلامت معنوی اظهار داشت: با توجه به تاکیدات تعالیم اسلام درخصوص معنویت باید با ارایه ایده های جدید برای عینیت بخشیدن به سلامت معنوی  در جامعه سردمدار و پیشگام باشیم .



دکتر پیوندی در این مراسم ضمن بیان سخنانی اظهار امیداوری کرد برگزاری دومین همایش سلامت معنوی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی منجر به ارایه راهکارهایی برای پررنگ تر شدن سلامت معنوی در جامعه شود . همچنین فرصتی فراهم آورد که در ارایه خدمات درمانی و آموزش پزشکی این مقوله مد نظر قرار گرفته و  انشاءا... سلامت معنوی در جامعه نهادینه شود.



رئیس دانشگاه با اشاره به این که در تاریخچه حرفه پزشکی از سالهای بسیار دور  همواره اعتقاد بر این بوده که خداوند شفا دهنده اصلی بیماران و پزشکان وسیله ای برای شفا از سوی خداوند می باشند تاکید کرد  در تعالیم دینی مسلمانان نیز  این تفکر بسیار پررنگ می باشد.



وی در ادامه افزود: بحث سلامت معنوی در سال  1979 میلادی به عنوان چهارمین بعد به تعریف WHO  از سلامت افزوده شد و سایر ابعاد سلامت یعنی جسمانی ، روانی و اجتماعی را تکمیل کرد که  توجه جدی دنیا به این بعد که مغفول مانده بود را در پی داشت  و در اواخر قرن بیستم با معاهده کپنهاک کشورها ملزم به این شدند که به نیازهای معنوی در رفتارهای خانوادگی و اجتماعی مردم خود توجه بیشتری داشته باشند.



                                                                                                                       روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی



به گفته دکتر پیوندی توجه به دستورالعمل مذکور سالها صرفا برای بیماران صعب العلاج وEnd stage خلاصه می شد و بعدا  بررسی های بیشتری دراین خصوص صورت گرفت تا جایی که توجه به سلامت معنوی در جوامع امروزی امری بسیار ضروری است.



رئیس دانشگاه خاطرنشان کرد: متاسفانه در دنیایی که تفکر تجربه گرایی وجود دارد سلامت معنوی خیلی پررنگ نیست و عمق پیدا نکرده است. همیشه در دستورالعملها از سلامت معنوی یاد می شود اما درخصوص راهکاهای مشخص،وسیله های سنجش و بکارگیری آن هنوز کار اساسی و جدی صورت نگرفته ست .



دکتر پیوندی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: سلامت معنوی در واقع تاثیر معنویتی است که بر جسم ، روح و روان و رفتار افراد دارد که باید به آن عمق بخشیده شود تا نفوذ خود را داشته باشد.



رئیس دانشگاه با اشاره به تلاشهای دکتر مرندی و همکاران فرهنگستان در خصوص ترویج و نهادینه سازی فرهنگ سلامت معنوی در کشور؛ تشکیل کارگروهها و جلسات و برگزاری همایش و ... اظهار امیدواری کرد این همایش ملی منجر به ارایه راهکارهای جدی  برای دانشگاههای علوم پزشکی شود تا بتوانند سلامت معنوی را در ارایه خدمات خود مورد توجه قرار دهند.



دکتر پیوندی با اشاره به توجه جوامع مختلف به سلامت معنوی با وجود تفاوتهای فرهنگی آنها گفت: با توجه به تاکیدات تعالیم دینی ما درخصوص سلامت معنوی و معنویت ضروری است که ما با ارایه ایده های جدید برای عینیت بخشیدن به این بعد از سلامت که امروز مورد توجه همه جوامع قرار گرفته است سردمدار و پیشگام باشیم .



رئیس دانشگاه در خاتمه سخنان خود ضمن تقدیر از تمامی دست اندرکاران برگزاری این همایش اظهار داشت:  امیدوارم همایش های این چنینی بتواند راهکارهای مشخص تری را برای کارگزاران نظام سلامت در دانشگاهها ، وزارت بهداشت و مراکزی که خدمات بهداشتی درمانی ارایه می دهند داشته باشد و استمرار این برنامه ها منجر به توجه بیشتر مسوولان و دیگران به این موضوع جدی شود.


  • گروه خبری : اخبار همایش ها,سلامت معنوی,آرشيو اخبار
  • کد خبر : 15597
کلید واژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب