×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1403/08/19 - 11:33
  • بازدید : 65
  • تعداد بازدید : 62
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بررسی دیدگاههای صاحب نظران درباره چالش های سلامت جنسی و فرصت های بهبود آن، یک مطالعه کیفی

نشست خبری در خصوص طرح تحقیقاتی " چالش‌های سلامت جنسی ایران و فرصت‌های بهبود آن از دیدگاه سیاست‌گزاران و صاحب‌نظران" به نقل از روابط عمومی مرکز نشست خبری با مدیر محترم گروه اخلاق زیستی مرکز سرکار خانم دکتر فروزان اکرمی درباره طرح تحقیقاتی "چالش‌های سلامت جنسی ایران و فرصت‌های بهبود آن از دیدگاه سیاست‌گزاران و صاحب‌نظران" که در تاریخ آبان¬ماه سال جاری برگزار گردید. شرح نشست در ذیل آمده است: با سلام و احترام خودتان را معرفی بفرمایید و طرح انجام یافته را به اختصار شرح دهید؟ بنام خدا و با عرض سلام و احترام؛ بنده دانش¬آموخته دکترای تخصصی پژوهشی اخلاق پزشکی (دارای درچه علمی پسادکترای اخلاق زیستی) و نیز مدیر گروه اخلاق زیستی و پژوهشگر، مرکز تحقیقات اخلاق و حقوق پزشکی هستم. ایده اصلی طرح انجام یافته از استاد زنده یاد آقای دکتر دماری یکی از فعالان عرصه آموزش و پژوهش در سلامت اجتماعی بوده است که افتخار گذرانیدن دوره MPH تعیین کننده¬های اجتماعی سلامت را در محضر ایشان داشتم. چه دغدغه ¬هایی در کشور در این خصوص وجود دارد؟ اخیراً سلامت جنسی به جای جزئی از سلامت باروری، به عنوان مبنا و

نشست خبری در خصوص طرح تحقیقاتی " چالش‌های سلامت جنسی ایران و فرصت‌های بهبود آن از دیدگاه سیاست‌گزاران و صاحب‌نظران"

به نقل از روابط عمومی مرکز نشست خبری با مدیر محترم گروه اخلاق زیستی مرکز سرکار خانم دکتر فروزان اکرمی درباره طرح تحقیقاتی "چالش‌های سلامت جنسی ایران و فرصت‌های بهبود آن از دیدگاه سیاست‌گزاران و صاحب‌نظران" که در تاریخ آبان­ماه سال جاری برگزار گردید. شرح نشست در ذیل آمده است:

 

با سلام و احترام خودتان را معرفی بفرمایید و طرح انجام یافته را به اختصار شرح دهید؟

بنام خدا و با عرض سلام و احترام؛ بنده دانش­آموخته دکترای تخصصی پژوهشی اخلاق پزشکی (دارای درچه علمی پسادکترای اخلاق زیستی) و نیز مدیر گروه اخلاق زیستی و پژوهشگر، مرکز تحقیقات اخلاق و حقوق پزشکی هستم. ایده اصلی طرح انجام یافته از استاد زنده یاد آقای دکتر دماری یکی از فعالان عرصه آموزش و پژوهش در سلامت اجتماعی بوده است که افتخار گذرانیدن دوره MPH تعیین کننده­های اجتماعی سلامت را در محضر ایشان داشتم.

به چه دلیل این طرح را انتخاب کردید و چه دغدغه ­هایی در کشور در این خصوص وجود دارد؟ اخیراً سلامت جنسی به جای جزئی از سلامت باروری، به عنوان مبنا و شرط لازم برای دست‌یابی به سلامت باروری در نظر گرفته شده است. نظر به تاکید استاد ارجمند آقای دکتر بهزاد دماری و ارتباط سلامت باروری با سیاست افزایش موالید کشور، اهمیت این مسئله دو چندان است. بنابراین تبیین چالش‌های سلامت جنسی کشور و فرصت‌های بهبود آن از دیدگاه سیاست‌گزاران و صاحب‌نظران به عنوان یک ضرورت با نظارت ایشان انجام شد.

لطفا درباره نتایج این طرح توضیح دهید: در این مطالعه پنج مضمون اصلی تابو بودن مسائل جنسی و آگاهی پایین عموم؛ رفتارهای جنسی غیر متعارف و آسیب‌های اجتماعی نوپدید؛ انگ و تبعیض؛ عدم تعهد سیاسی حاکمیت؛ فقدان شاخص‌های آماری و عدم بهره‌برداری از ظرفیت‌های موجود به عنوان چالش‌های سلامت جنسی کشور پدیدار شده و فرصت‌ها و راهکارهای رسیدگی به آن‌ شامل جلب حمایت سیاسی حاکمیت؛ اتخاذ سیاست‌ها و بازنگری مقررات قوانین مرتبط متناسب با تغییرات اجتماعی؛ جمع‌آوری داده­ها و شاخص‌های مرتبط، و طراحی مداخلات با بهره‌برداری از منابع انسانی و ظرفیت‌های موجود؛ آموزش و توانمندسازی عموم با تمرکز ویژه بر نوجوانان و جوانان؛ ترویج اخلاق حرفه‌ای و عدالت جنسیتی شناسایی شد.

نتایج طرح شما چگونه می­تواند در سیاستگذاری سلامت جنسی به کار گرفته شود؟ رسیدگی به چالش‌ها و دست‌یابی به شاخص‌های برتر سلامت جنسی کشور، مستلزم تعهد سیاسی حاکمیت، بازنگری مقررات و همکاری بین‌بخشی برای طراحی و اجرای مداخلات چندسطحی و چندگانه است.

  • گروه خبری : اخبار همایش ها,اخلاق پرستاری ,پزشکی قانونی,اخبار یاهویی,رویدادها
  • کد خبر : 148822
کلید واژه
دکتر محمود عباسی
خبرنگار

دکتر محمود عباسی

تنظیمات قالب