در گفت و گو با ایرنا مطرح شد:
کلینیک های حقوق شهروندی افزایش می یابد
دکتر محمود عباسی -رییس مرکز تحقیقات اخلاق و حقوق پزشکی و معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزیر دادگستری در گفتگو با خبرگزاری ایرنا گفت: برای راه اندازی کلینیک های حقوق شهروندی در شهرهای مختلف با شورای عالی استان ها در چارچوب تفاهم نامه همکاری در حال رایزنی هستیم و قرار است با همکاری شوراهای شهر و شهرداری ها این مراکز افزایش یابد.
دکتر محمود عباسی - رییس مرکز تحقیقات اخلاق و حقوق پزشکی و معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزیر دادگستری در گفتگو با خبرگزاری ایرنا گفت: برای راه اندازی کلینیک های حقوق شهروندی در شهرهای مختلف با شورای عالی استان ها در چارچوب تفاهم نامه همکاری در حال رایزنی هستیم و قرار است با همکاری شوراهای شهر و شهرداری ها این مراکز افزایش یابد.
به گزارش روابط عمومی وزارت دادگستری، دکتر محمود عباسی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا با بیان اینکه در ۱۰ استان کلینیک های حقوق شهروندی فعالیت دارد، اظهار داشت: این کلینیک ها در استان های قزوین، یزد، البرز، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اصفهان، گیلان، فارس و لرستان به نتایج و دستاوردهای مطلوبی دست یافته اند.
وی با اشاره به فعالیت کلینیک حقوق شهروندی در یزد به عنوان یکی از مراکز موفق در سطح استان ها، افزود: کلینیک مرکزی حقوق شهروندی در میدان امیرچقماق یزد با مدیریت کانون وکلای دادگستری استان گام های بلندی در زمینه حقوق شهروندی در این استان برداشته است.
عباسی تصریح کرد: این کلینیک ها وظیفه آموزش و ترویج اخلاق و حقوق شهروندی، معاضدت حقوقی، مشاوره حقوقی، روانشناختی و مددکاری اجتماعی را بر عهده دارد که با حضور یک حقوقدان (وکیل دادگستری)، یک روانشناس و یک مددکار اجتماعی در سرای محلات فعالیت می کند.
وی خاطرنشان کرد: عموما مسائل و مشکلات مردم هم از سه حوزه یاد شده خارج نیست و می توان گفت خدمات کلینیک های حقوق شهروندی به نوعی پاسخگوی بخش زیادی از مشکلات مردم است.
عباسی یادآور شد: کلینیک های حقوق شهروندی می تواند نقش و تاثیر بسزایی در پیشگیری از ناهنجاری ها و آسیب های اجتماعی داشته باشد.
روابط عمومی مرکز تحقیقات اخلاق و حقوق پزشکی