جمعه ٢٥ آبان ١٣٩٧ -
منو اصلی
صفحه اصلي > نمایش اخبار

تفاهم نامه همکاری به امضا رسید
تفاهم نامه همکاری میان معاونت حقوق بشر و امور بین الملل وزارت دادگستری و کرسی حقوق بشر صلح و دموکراسی یونسکو به امضا رسید.
 ١٣٩٧/٠٨/٢١ - نظرات : ٠متن کامل >>
جراحی های تغییر رنگ چشم و شکل گوش قابل تعقیب کیفری است
دکتر محمود عباسی -رئیس مرکز تحقیقات اخلاق و حقوق پزشکی گفت: جراحی های نوظهور زیبایی مثل تغییر رنگ چشم، شکل گوش جزو عمل های جراحی مشروع تلقی نمی شود و براساس قانون مجازات اسلامی غیرقانونی و قابل تعقیب کیفری است.
 ١٣٩٧/٠٨/٢١ - نظرات : ٠متن کامل >>
انتقال ۴۳ محکوم ایرانی از تایلند به کشور
رییس مرکز تحقیقات اخلاق و حقوق پزشکی و رییس کمیته انتقال محکومان وزارت دادگستری از انتقال ۴۳ محکوم ایرانی از تایلند به کشورمان خبر داد.
 ١٣٩٧/٠٨/١٠ - نظرات : ٠متن کامل >>
1000 محکوم افغانستانی آماده انتقال به کشورشان هستند
رییس مرکز تحقیقات اخلاق و حقوق پزشکی و رییس کارگروه انتقال محکومان وزارت دادگستری: حدود 1000 نفر از محکومان افغانستانی آماده انتقال به کشور خودشان هستند.
 ١٣٩٧/٠٨/٠٦ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - بزرگراه شهید چمران خیابان یــمن - خیابان شهید اعــرابی جنب بیمارستان آیت الله طالقانی

تلفن : 23871 - 021
پست الکترونیک : info@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.