جمعه ٢٦ مهر ١٣٩٨ -
تاریخ آخرین بروز رسانی:1394/07/04
صفحه اصلي > نمایش اخبار

برگزاری کنفرانس تخصصی
کنفرانس تخصصی کنوانسیون سازمان ملل درباره موافقتنامه های حل و فصل بین المللی ناشی از میانجیگیری(کنوانسیون سنگاپور)
برگزاری پنل تخصصی شهر ترمیمی از منظر مدیریت شهری و حقوق شهروندی
دفتر استانی کمیسیون ملی یونسکو - ایران با همکاری کانون وکلای دادگستری استان یزد برگزار می نماید: پنل تخصصی شهر ترمیمی از منظر مدیریت شهری و حقوق شهروندی
پلیس اطفال باید در کشور راه اندازی شود
دکتر عباسی ،رییس مرکز اخلاق و حقوق پزشکی، گفت: برای دفاع از حقوق کودک باید پلیس اطفال درتمام استان‌ها راه اندازی شود.
کودکان اولین قربانی آسیب‌های اجتماعی هستند
معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزیر دادگستری گفت: اولین قربانی آسیب‌های اجتماعی، کودکان هستند و باید با اقدامات مناسب، به کودکان با یک نگاه ویژه بنگریم تا آن‌ها در مقابل آسیب‌های اجتماعی مصون بمانند.
انتصاب دبیر علمی فصلنامه علمی پژوهشی تاریخ پزشکی
دکتر کوروش دلپسند عضو هیات علمی دانشگاه ، به عنوان دبیر علمی فصلنامه علمی پژوهشی تاریخ پزشکی منصوب شد.
 ١٣٩٨/٠٧/١٥ - نظرات : ٠متن کامل >>
ملاقات رییس دفتر نمایندگی یونیسف در تهران با دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک
خانم مندیپ اوبرایان، رئیس دفتر نمایندگی یونیسف در ایران با محمود عباسی، دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک و معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزیر دادگستری دیدار و گفتگو کرد.
کنفرانس تخصصی کنوانسیون سازمان ملل درباره میانجیگری مهرماه برگزار می شود
رییس مرکز تحقیقات اخلاق و حقوق پزشکی و معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزارت دادگستری در شورای سیاستگذاری کنفرانس حل و فصل اختلافات ناشی از میانجیگری گفت: "کنفرانس تخصصی کنوانسیون سازمان ملل متحد درباره موافقت نامه های حل و فصل اختلافات ناشی از میانجیگری در مهر ماه برگزار می شود ."
ورود غیرمجاز به عراق ۳ سال حبس دارد
معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزیر دادگستری با اشاره به اینکه حدود ۴٠٠ ایرانی از سال گذشته دوران محکومیت خود را در زندان‌های عراق می گذرانند به هموطنان و زائرانی که قصد عزیمت به عراق دارند هشدار داد از ورود غیر مجاز به این کشور خودداری کنند که در این صورت سه سال حبس در انتظار آنها است.
مجازات ازدواج اجباری کودکان، حبس است
رییس مرکز تحقیقات اخلاق و حقوق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در واکنشی تند نسبت به ازدواج های زودهنگام و کودک همسری گفت: کسانی که در این زمینه مشارکت داشتند از جمله عاقد یا دفترخانه ازدواج که چنین ازدواج هایی را ثبت می کنند، قابل تعقیب کیفری هستند و قانونگذار مجازات حبس برای آن در نظر گرفته است.
فضای مجازی بین کودکان و والدین فاصله انداخته است
دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک در اولین مدرسه تابستانی حقوق کودک گفت: تمدن پر افتخار ایران و اسلام سرشار از آموزه های متعالی مربوط تکریم انسان و حفظ کرامت انسانی کودکان است.
کودک‌همسری نتیجه قانون ‌گریزی و اخلاق گریزی است
نهمین‌ کنفرانس تخصصی حقوق کودک به میزبانی ارومیه و در محل سالن‌ همایشهای استانداری آذربایجان‌ غربی برگزار شد.
لایحه حمایت از کودکان بزودی در مجلس مطرح می‌شود
معاون وزیر دادگستری گفت: لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان بزودی در صحن علنی مجلس شورای اسلامی مطرح می‌شود
برگزاری همایش
کنفرانس بین المللی حقوق کودک
کنفرانس بین الملل حقوق کودک 28 و 29 آبان ماه 98 در سالن همایش های بین المللی برج میلاد برگزار می شود . محورهای کنفرانس: حق بر حیات کودکان ، حق بر سلامت کودکان ، حق بر آموزش کودکان ، حق بر شادی کودکان
 ١٣٩٨/٠٦/٢٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
ملاقات معاونان وزرای دادگستری ایران و ترکیه در سنگاپور
معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزیر دادگستری که در معیت وزیر دادگستری به سنگاپور سفر کرده است در با همتای ترکیه ای خود دیدار و گفتگو کرد.
 ١٣٩٨/٠٦/٠٢ - نظرات : ٠متن کامل >>
امضای سند بین المللی سنگاپور
سند بین المللی حل و فصل اختلافات ناشی از میانجیگری موصوف به سند سنگاپور به امضای ۴۶ کشور رسید.
 ١٣٩٨/٠٦/٠٢ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - بزرگراه شهید چمران خیابان یــمن - خیابان شهید اعــرابی جنب بیمارستان آیت الله طالقانی

تلفن : 23871 - 021
پست الکترونیک : info@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.