دوشنبه ٠٢ مهر ١٣٩٧ -
منو اصلی
صفحه اصلي > آرشيو اخبار

دفاع از رساله دکترای اخلاق در آموزش
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات اخلاق و حقوق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر مجید رضا خلج زاده -دانشجوی دکترای اخلاق پزشکی از رساله دکترای تخصصی خود در زمینه اخلاق در آموزش با عنوان: "بررسی تأثیر شیوه های آموزش اخلاق حرفه ای در دانش، نگرش و حساسیت اخلاقی کارکنان شاغل در آزمایشگاه های تشخیص پزشکی"....
 ١٣٩٧/٠٦/٢٤ - نظرات : ٠متن کامل >>
مصالح عالیه کودکان تابلوی راهنمای فعالان عرصه کودک در همه زمینه ها است
دکتر محمود عباسی -رییس مرکز تحقیقات اخلاق و حقوق پزشکی و دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک در مدرسه تابستانی مصالح کودکان دانشگاه مفید گفت: مصالح عالیه کودکان تابلوی راهنمای فعالان عرصه حقوق کودک در همه زمینه هاست.
 ١٣٩٧/٠٦/٢١ - نظرات : ٠متن کامل >>
جرم زدایی از خطاهای کیفری پزشکی و حبس انگاری مداخله در امور پزشکی
دکتر محمود عباسی -رییس مرکز تحقیقات اخلاق و حقوق پزشکی و معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزیر دادگستری در همایش ملی پزشکی قانونی و اخلاق حرفه ای بر ضرورت قانونگذاری در موارد ذیل تأکید کرد: جرم زدایی از خطاهای کیفری پزشکی و حبس انگاری مداخله در امور پزشکی
 ١٣٩٧/٠٦/١٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
میز خدمت ابزار تحقق حقوق شهروندی است نه نقض آن
دکتر محمود عباسی -رییس مرکز تحقیقات اخلاق و حقوق پزشکی و دستیار حقوق شهروندی وزیر دادگستری در گفتگو با ایرنا در ارزیابی میز خدمت در دستگاههای اجرایی تأکید کرد: میز خدمت ابزار تحقق حقوق شهروندی است نه نقض آن.
 ١٣٩٧/٠٦/١٩ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - بزرگراه شهید چمران خیابان یــمن - خیابان شهید اعــرابی جنب بیمارستان آیت الله طالقانی

تلفن : 23871 - 021
پست الکترونیک : info@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.