شنبه ٠٣ فروردين ١٣٩٨ -
منو اصلی
صفحه اصلي > آرشيو اخبار

دفاع از رساله دکتری جنبه های کیفری حمایت از زیست فناوری در حقوق ایران
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات اخلاق و حقوق پزشکی، جناب آقای رضا وطنخواه -رییس دفتر نمایندگی انجمن در استان البرز از رساله دکترای خود با عنوان "جنبه های کیفری حمایت از زیست فناوری در حقوق ایران" با راهنمایی دکتر علی نجفی توانا و مشاوره دکتر محمود عباسی در دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران مرکز با نمره عالی دفاع و فارغ التحصیل گردید.
 ١٣٩٧/١٢/١٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
اطلاعیه:
برگزاری کارگاه تخصصی اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات اخلاق و حقوق پزشکی، کارگاه تخصصی اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی در روز پنجشنبه مورخ 1397/12/23 توسط مرکز تحقیقات اخلاق و حقوق پزشکی و پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد و با همکاری انجمن علمی حقوق پزشکی ایران و انجمن بین المللی اخلاق زیستی اسلامی در سالن همایش های پژوهشکده بیماری های گوارش و کبد برگزار می شود.
 ١٣٩٧/١٢/١٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
مرکز تحقیقات اخلاق و حقوق پزشکی منتشر کرد:
کتاب "وضعیت آلودگی هوا در نظام حقوقی ایران"
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات اخلاق و حقوق پزشکی، کتاب " وضعیت آلودگی هوا در نظام حقوقی ایران " تألیف دکتر عبدالمجید سودمندی و دکتر محمود عباسی در 640 صفحه در قطع وزیری با قیمت 75 هزار تومان توسط مرکز تحقیقات اخلاق و حقوق پزشکی منتشر و روانه بازار کتاب گردید.
 ١٣٩٧/١٢/١٥ - نظرات : ٠متن کامل >>
ارتقای ۷۴ رتبه‌ای مرکز تحقیقات اخلاق و حقوق پزشکی در ارزشیابی مراکز تحقیقاتی علوم‌پزشکی کشور
نتایج ارزشیابی پژوهشی مراکز تحقیقاتی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در سال ۹۷ توسط معاونت تحقیقات و فن‌آوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام شد و مرکز تحقیقات اخلاق و حقوق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با رشد قابل توجه نسبت به سال قبل ۷۳ رتبه ارتقا پیدا کرد.
 ١٣٩٧/١٢/١٤ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

پیوندهای مهم
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

پایگاه اطلاع رسانی دولت

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
شهید بهشــتی
آدرس : تهران - بزرگراه شهید چمران خیابان یــمن - خیابان شهید اعــرابی جنب بیمارستان آیت الله طالقانی

تلفن : 23871 - 021
پست الکترونیک : info@sbmu.ac.ir
© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.